با استفاده از رژیم غذایی مناسب و کاهش وزن می توان با حداقل دارو دیابت و پرفشاری خون را کنترل کرد.
حجم باور نکردنی از این طلای سیاه به صورت روزانه وارد بدن ما می شود ، که باعث می شود اثرات درمانی نوشیدن قهوه مورد مطالعه قرار بگیرد . براساس برخی برآوردها ، 25،2 میلیارد فنجان قهوه روزانه در سراسر جهان مصرف می شود . هر چیزی که انسان در چنین مقیاس بزرگ مصرف می کند ، استحقاق تحقیقات کامل در مورد وجود یا عدم خواص درمانی دارد . قهوه یک ترکیب پیچیده ای از مواد شیمیایی و البته طبیعی کافئین است . قهوه شامل بیش از 1000 ترکیبات متمایز و عجیب و غریب ، از جمله اسیدهای کافئوئیل کوئینیک ، اسیدهای کلروژنیک ،دی ترپن ها ، اسیدهای فرولوئیل کویونیک ، -4متیل میدازول و اسیدهای کوماروئیل موئینیک است . نتایج این تحقیقات جدید در مجله انجمن قلب آمریکا چاپ شده است و حاصل بررسی داده های چند مطالعه است . اطلاعات مربوط به عادات غذایی از طریق پرسشنامه هر 4سال یکبار و به مدت حداکثر 30سال جمع آوری شده بود .
این مطالعه نشان داد که افرادی که میزان متوسطی از قهوه ( کمتر از پنج فنجان در روز ) مصرف می کنند ، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، بیماری های عصبی ، دیابت نوع 2 و خودکشی کاهش یافته بود . نویسنده اصلی این پژوهش ، دکتر مینگ دینگ ، می گوید : مواد بیواکتیو در قهوه مقاومت به انسولین و التهاب سیستماتیک را کاهش می دهد . که ممکن است مسئول ارتباط معکوس بین مصرف قهوه و مرگ و میر باشد .
دکتر فرانک هو ، همچنین می گوید که : مصرف منظم قهوه را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل می توان در برنامه ی غذایی گنجاند . با این حال ، جمعیت خاص مانند زنان باردار و کودکان باید کافئین بالای قهوه یا دیگر نوشیدنی ها را با احتیاط مصرف کنند .
Moderate coffee drinking may prevent premature death
مریم جراح زاده : کارشناس تغذیه