لازمه ی کاهش وزن بدون عارضه، داشتن برنامه غذایی با توجه به نتایج آزمایشات و توصیه به انجام فعالیت های ورزشی با توجه به شرایط فیزیکی و سنی افراد مختلف است .
میتوان با داشتن رژیم غذایی طبق هرم غذایی و رژیم سلامتی به وزن مناسب رسید. با داشتن رژیم غذایی مناسب با حداقل دارو، بیماری دیابت ، کبد چرب، پر فشاری خون ، نقرس و بیماری های کلیوی را میتوان مهار و درمان کرد.
بهترین نوع ورزش جهت کاهش وزن، ورزش های هوازی میباشد.حداقل زمان ورزش 30 تا 45 دقیقه بدون توقف است. در صورت داشتن درد های مفصلی و کمر درد، ترجیحا پیاده روی در محیط آب توصیه می شود
اگر بدانید با داشتن اضافه وزن و چاقی ممکن است دارای کلسترول ، تری گلیسرید و قند خون بالاتر از حد عادی باشید، به رژیم غذایی بعنوان برنامه ای جهت حفظ سلامت قلب و عروق خود نگاه می کنید نه بعنوان صرفا روشی جهت کاهش وزن .

 

با استفاده از رژیم غذایی مناسب و کاهش وزن می توان با حداقل دارو دیابت و پرفشاری خون را کنترل کرد.

 

کمبود منیزیم

© نویسنده: dr-diet - دوشنبه, 16 بهمن 1396

IMAGE

معمولا افرادی که کمبود منیزیم دارند از خستگی و تحریک پذیری یا گرفتگی عضلانی رنج میبرند. منیزیم سومین ماده معدنی فراوان پس از کلسیم و فسفر است ،بیش از ۵۰٪ این مقدار در استخوان ها و بقیه در ماهیچه ها و بافت های نرم و مایعات بدن ذخیره شده است. مقدار نیاز بدن در افراد متفاوت است....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

تاثیر رژیم غذایی بر میگرن

© نویسنده: dr-diet - دوشنبه, 16 بهمن 1396

IMAGE

چگونه رژیم غذایی بر میگرن اثر میگذارد: میگرن یک اختلال رایج است که با سردردهای مکرر و خسته کننده ای که می تواند تا سه روز طول بکشد مشخص شده است . علایم آن شامل تهوع و حساسیت به نور و صدا و بو است . مطالعات  نشان می دهد برخی افراد مبتلا به میگرن ممکن است به غذاهای خاصی حساس باشند...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

نقش تغذیه در کنترل و کاهش استرس


 

کربوهیدرات ها: تمام کربوهیدرات ها در مغز باعث افزایش ترشح ماده شیمیایی سروتونین(Serotonin) می شوند. بهتر است از مواد غذایی دارای کربوهیدرات های کمپلکس که به کندی هضم می شوند استفاده کنید. بعضی از این مواد غذایی شامل حبوبات، نان، پاستا و جو دوسر می باشند.

مرکبات: ویتامین C موجود در مرکبات می تواند سطح هورمون ایجاد کننده استرس را پایین آورده و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

اسفناج:دارای مقادیر قابل توجهی منیزیوم است که در تعدیل کردن سطح کورتیزول(Cortisol) خون بسیار موثر است. سطوح پایین منیزیوم در خون باعث افزایش سردرد و خستگی ناشی از استرس می شود.

روغن ماهی: اسید چرب امگا-۳ موجود در روغن ماهی باعث جلوگیری از افزایش زیاد هورمون های ایجاد کننده استرس و همچنین محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی  می شود.

چای. نوشیدنی‌های بابونه، گیاه ساعت، رزماری و سنبل‌الطیب: تحقیقات ثابت کرده است که افرادی که روزانه چای می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند، به مراتب احساس آرامش بیشتری دارند و سطح هورمون کورتیزول آن ها در شرایط استرس زا پایین تر است. در مقابل قهوه بر عکس عمل می کند و باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول در خون می شود.

پسته: هورمون آدرنالین(Adrenaline) در شرایط استرس زا، باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود. خوردن روزانه مقداری پسته باعث کنترل میزان ترشح این هورمون می شود.

بادام: سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن است. ویتامین E موجود در بادام باعث تقویت سیستم ایمنی و ویتامین B موجود در آن باعث تقویت بدن در مقابله با شرایط استرس زا می شود.

شیر: شیر منبع غنی از تریپتوفان است که به سروتونین در بدن تبدیل می‌شود. کلسیم موجود در شیر باعث کاهش اسپاسم عضلانی و ایجاد حالت آرامش در بدن می شود.

موز: ویتامین B6 در موز به ترشح سروتونین کمک می‌کند. این انتقال‌دهنده عصبی ترکیبی است که سبب کاهش استرس می‌شود. موز خواب‌آور نیست اما آرام‌بخشی مناسب است.

نعناع نیز در کاهش استرس موثر است.

تماس با ما

ارتباط مستقیم با پزشک ، کارشناس: 09106891061 

آدرس:تهران-خیابان شریعتی-بالاتر از پل سید خندان-خیابان خواجه عبدالله-نبش کوچه 16-پلاک38-طبقه 3-واحد 5

اینستاگرام:

 

  

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز7
دیروز7
این هفته32
این ماه230
مجموع52964

آی پی بازدیدکنندگان : 52.15.245.217
Unknown AppleWebKit Unknown Wed 22 Jan 2025 08:18 توسعه یافته توسط وب سایت جومینا